Persoonlijk advies

voor jouw PR-vragen

Persoonlijk advies

voor jouw PR-vragen

Heb je een concrete vraag, over hoe je kan werken aan je publiciteit, wat de mogelijkheden zijn voor jou? Weet je niet zo goed welke haakjes / insteken interessant zijn voor pers? Wil je hulp om je voor te bereiden op een interview?

Of zoek je gewoon even een sparringpartner?


Wat het ook is: I’m here for you.


Ik heb 15 jaar werkervaring op het gebied van pr, communicatie en marketing. Ik heb gewerkt voor grote mediabedrijven en met bekende mensen om te zorgen dat zij hun verhaal konden doen in de media en zo hun product, dienst of creatie (gratis) konden promoten. Nu help ik jou graag!

Roos Mulder

@Floohw

Ik kreeg zelfvertrouwen!

Charlotte wist precies wat te zeggen, zodat ik de stap durfde te zetten media aan te schrijven. Resultaat? Een artikel op Holistik en Womens Health! Ze geeft je precies dat zelfvertrouwen en de juiste technieken die je nodig hebt.

Wanneer je kiest voor een 1-op-1 PR-sessie kun je vervolgens zelf direct een geschikt moment in mijn agenda inplannen. Je levert via een formulier input aan zodat ik me kan voorbereiden. Een week na onze sessie check ik nog even met je hoe het gaat.


  • Je mist iemand om even mee te sparren

  • Je vindt het spannend om helemaal zelf aan de slag te gaan

  • Je hebt een concreet PR-probleem

  • Wil je geen masterclass volgen, maar 1-op-1 contact?


Twijfel niet en boek deze sessie. Tijdens de sessie mag je alles vragen over PR, free publicity en media, kunnen we sparren, brainstormen, wat je maar wil.


Online of op locatie

In principe wordt het automatisch een online sessie via Google Meet, maar je kan ook langskomen op kantoor in Utrecht: Europalaan 500.

Krijg je er ook nog een lekkere koffie bij!

De sessie zelf duurt 1 - 1,5 uur en we hebben de week erop nog even contact.

Boek nu je sessie met Charlotte Landman 👇